Om oss

Success Factor inspirerar och stärker individer och grupper att bryta igenom begränsningar och problem genom coaching, kurser och skräddarsydda utbildningar för att de ska kunna uppnå sina mål. Vi erbjuder kurser, utbildningar och coaching-program inom personlig utveckling, ledarskap, gruppdynamik, kommunikation och NLP (neuroligvistisk programmering).

Vi ser till att våra kursdeltagare får inspiration, motivation och verktyg för att växa, bli bättre på kommunikation och att lyckas bättre med att nå sina mål.

Vi brinner för att skapa en positiv & långsiktigt utveckling. Med en lång och bred bakgrund inom företagande, ledarskap, coaching och utbildning använder vi all vår erfarenhet och kunskap för att hjälpa våra kunder att åstadkomma detta.

Certifieringar och utbildningar
Att anlita Success Factor innebär att du får de mest kompetenta och erfarna utbildarna och coacherna. Kvalité är vårt motto och vi är även medlemmar i olika branschorganisationer och samarbetar med olika intresseorganisationer, bland annat inom NLP (Neuro Linguistic Programming).

Det finns endast en handfull NLP Master Trainers i Norden och Success Factor är troligen ensam i Sverige om att ha gått utbildningar och certifieringar för de flesta stora internationella namnen inom NLP, såsom John Grinder, Richard Bandler, Michael Carroll, Carmen Bostic St Clair, Doug O’Brien, Robert Dilts, Judy DeLozier, Matt Hudson, Michael Neil, Paul McKenna och Tony Robbins. Vi använder givetvis all kunskap vi har från de olika certifieringarna – men har valt att certifiera våra kursdeltagare via ITANLP.

Några av de internationella certifieringarna och utbildningar vi har gått och kan rekommendera:

NLP_ITA_logo_118
NLP_Society_logo_118
NLP_NewCode_ITA_logo_118
Vårt team

Vår ambition är att erbjuda de mest kompetenta och pedagogiska utbildarna och coacherna från Sverige och utomlands. Vi använder därför bara de bästa personerna vi kan hitta och flera av dem har fått priser som “bästa utbildare” och “bästa föreläsare”. Här är några av dem:


MartinGustafsson_SuccessFactor_200x200
Martin Gustafsson

Martin Gustafsson är ägare till PWR Success Factor Group AB och ansvarar för våra utbildningar. Han har hållit kurser och utbildningar i Sverige och utomlands under många år. Han är företagsägare och ledare med flera chefs- och ledarroller bakom sig. Han har flera års erfarenhet som projektledare, säljare, konsult och coach. Martin fortbildar sig kontinuerligt hos de bästa i branschen.

Martin är en av Sveriges mest välutbildade inom NLP, han har flera certifieringar och priser, som exempelvis; NLP Master Trainer (NLPU NLP University), NLP Trainer (ITANLP), NLP New Code Trainer (ITANLP), NLP Master Practitioner  (Society of NLP), Certified National Trainer (JCI), Årets bästa utbildare (JCI).


TrevorFolley__SuccessFactor_200x200
Trevor Folley

Trevor Folley (New Horizon NLP) är företagare och NLP-utbildare med 20 års utbildningserfarenhet och utbildar bland annat skolor och lärare i England. Han har även arbetet med Englands nationella utbildningsstrategier och som utbildare åt många företag och UNICEF. Länk


KentAkerman_SuccessFactor_200x200
Kenth Åkerman

Kenth Åkerman (Relationsbyggarna) är företagare, NLP trainer och HNLP Coach för ledare och ledningsgrupper. Han är en mycket erfaren som föredragshållare och författare till flera böcker inom coaching, kundservice och personlig utveckling. Länk

DougOBrien_SuccessFactor_200x200
Doug O’Brien

Doug O’Brien (Doug O’Brien and Associates) är företagare, författare, NLP Trainer, Master Trainer, coach och hypnoterapeut med en imponerande referenslista från många världskända utbildare och författare. Länk

EvaHyllstam_SuccessFactor_200x200
Eva Hyllstam

Eva Hyllstam (EvaHyllstam AB) är författare, NLP Master Trainer och jobbar med coaching, ledarskapsutbildning, emotionell kompetens och äger kontorshotellet World Trade Center i Göteborg. Länk
 
Martin och Eva har också publicerat en artikel i Pharma Industry, där du kan läsa mer om NLP (sidan 44) i deras webbarkiv.