Ledarskap i förändring – Individuell coaching

För dig som vill investera i dig själv och din utveckling är ett personligt coachingprogram guld värt i jämförelse med en standardiserad ledarskapsutbildning eller säljutbildningar.

Coachingprogrammet kan hjälpa dig att leda ditt team bättre, effektivisera processer och snabbare se resultat. I de individuellt anpassade sessionerna kan vi gå närmare inpå områden såsom stresshantering, hur du skapar bra gruppdynamik, förbättrar kommunikationen och hur du utvecklas som ledare.

Kursmål

  • Innan programmets start pratar vi igenom vad du vill åstadkomma och skräddarsyr ett coachingprogram efter dina behov.
  • Mail-/telefonavstämning mellan varje session.

 

Längd: 8 sessioner (kan anpassas)
Pris: 19 000 kr / 8 tillfällen
(exkl moms)

  Anmäl intresse

Kontakta oss för en kostnadsfri session för att specificera dina behov och mål. 

Kursinnehåll MålgruppFörkunskaperNästa kursstartPlats
Skräddarsydda coachingsessioner.
Ledarskap i förändring riktar sig till ledare, chefer, projektledare, entreprenörer och teamledare.

Individuellt anpassat coaching-program fokuserat på det personliga ledarskapet, ledarskapsutveckling och coachande ledarskap. Ofta kan det handla om ledarskap i förändring, förändringsarbete, konflikthantering, organisationsutveckling och omorganisation.

Inga förkunskaper krävs.
Enligt överenskommelse, normalt 1-2 sessioner per månad.
Våning 5 på World Trade Center (Korsvägen, Göteborg) eller i era lokaler.
Föranmälan
Föranmälan är kostnadsfri och icke-bindande

NLP är ett effektivt tillvägagångssätt för personlig utveckling genom att ge dig praktiska verktyg för förändring; att bryta beteendemönster och tankemönster samt ge dig bättre förståelse för dina och andras handlingar. NLP är en typ av praktisk beteendepsykologi som du lätt kan anpassa i olika situationer för att få dig själv och andra att må bättre och lyckas.

NLP används av många framgångsrika företagsledare, försäljare, marknadsförare, HR-specialister, politiker, författare och föreläsare världen över. Samtidigt är NLP ett fantastiskt verktyg för självutveckling, barnuppfostran, relationer, konflikthantering, etc.