Kurser och utbildningar inom personlig utveckling och NLP

Vill du få resultat utöver det vanliga eller gå en kurs som verkligen ger resultat så har vi utbildningar och coaching-upplägg som passar dig. Alla våra kurser och kommunikationsutbildningar är utvecklade för att vara konkreta och direkt användbara.

Våra kurser och utbildningar inom personlig utveckling och NLP har många användningsområden och passar dig både som yrkesverksam och privatperson.

Personligt Ledarskap med NLP (NLP Practitioner)
Personligt ledarskap eller NLP Practitioner är en certifieringsutbildning i personligt ledarskap för yrkesfolk och privatpersoner.
Nästa kursstart: Endast företagsinterna kurser
För vem:
För dig som vill utvecklas både som person och i din yrkesroll.
Du kommer att lära dig: 
Hur du kan använda NLP i praktiken. Du kommer efter kursen och certifiering att vara certifierad NLP Practitioner

Företagsanpassade utbildningar
Vi skräddarsyr utbildningar efter ert företags önskemål och förutsättningar, vilket gör det enkelt för er att få en kurs som motsvarar era behov. 
För vem: För er som vill utveckla er personal och era team.
Du kommer att lära dig:
Efter en diskussion, skräddarsyr vi ett kursmål som är kopplat till era utmaningar och företagets målbild.

 

Vi är specialister på kompetensutveckling och organisationsutveckling genom kurser och utbildningar inom personlig utveckling och NLP. Vi gör det genom konkreta och effektiva utbildningar och coaching-program. Våra populäraste kurser och coaching-program är inom personlig utveckling och personligt ledarskap.

Flera av våra tidigare kursdeltagare har sökt sig till oss för kompetensutveckling inom sina roller som bland annat konsult, ledare, säljare, lärare och coach. Våra kurser och NLP-utbildningar passar dig som vill utveckla din kommunikation och relation med andra, öka din motivation och förståelse för dig själv. Den passar också utmärkt för dig som är intresserad av en coach-utbildning och vill bli nlp-coach.

Vår populära NLP Practitioner utbildning ger dig en ITANLP certifiering.